Praktično je sakriti baštenski alat

Posted in Uncategorized

Praktično je sakriti baštenski alat

Dugo se divim ženama da svaki čovjek radi ako je potrebno. Ne bih voleo da budem sama u ormaru za baštenske alate. Verujem da će se uzeti mnoga naša čitalačka praktična sufnija.

Uspeli smo da pratimo skladištenje Marije Vadadije na bašti na Facebooku grubih balkona i vrtova. Uzbuđeni smo s njim i bili smo pijani da dobijemo korisni prostor za skladištenje na terasi od 20 kvadrata. Pozvao je Sufna, ali gledajući čudesni krajnji rezultat, zaslužio bi nešto lepšije.

“Dobar posao zahteva vreme!
3 meseca za pumpanje, startovanje, zatim za pumpanje itd. romantični sufnim polako se sprema. Danas sam planirao unutrašnju sliku, a onda je loše vreme kuhanje i kuvanje.
Još uvek je dobro što me je Erika Sinka upitala, tako da sam brzo pobegao od srčanih startera i klizne sekcije kako bih slikao nešto.
Unutrašnjost će biti i vrlo praktična, sa svakim uglom, jer je veoma neprijatno sa spoljašnjim balonom.
To je učinjeno toliko dugo, jer je to prva sufnija mog života i mesto gde sam ga napravio, pravim uglovima, horizontalnim i čak temeljima.
Ali vidi kraj tunela! 🙂

Uradio sam dosta sufnita.
Konačno, koristio sam neke male kukice koje sam čekala prije 30 godina za trenutak u mom restoranu u kutiji.
Još uvek je bilo prostora za montažu druge police.
Tokom mog razgovora, bio sam sretan sa privlačnom ljubom idejom, ali ću to pokazati samo ako su sve moje biljke zamijenjene na terasi. 🙂

Velike pločice na levoj strani dve donje police su pune manjih. A u kompostiranju ću koristiti torbu u vreći koju ću koristiti za leptire na jesen. Kutije su na gornjoj polici. Ne skladištim više lonaca jer ga ne koristim. Ustvari, neki od njih čekaju bacanje, jer sada sam sve pakovao bez razloga. 🙂

Moja ćerka je imala ideju da bude bela unutra, rekavši da sam slep, pa nije morala tako puno tražiti stvari. ”

To je preko sconcesa i zaliha za flaširanje, ovde dole sa univerzalnom pločom. Sve se može uklapati u kost.

 

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa