TOP 10 biljaka koje donose sreću u vaš dom

Posted in Uncategorized

TOP 10 biljaka koje donose sreću u vaš dom

Zar ne želite da se vaša sudbina okrene desno od trenutka do trenutka? Naročito ako ga je donio jednostavan cvet. U prekrasnoj prirodi nalazimo divan broj biljaka koji su inspiracija za zdravlje, mir, ljubav, bogatstvo, sreću i sreću. Sakupljala sam fabriku top10 sreće.

Ciklamen

1. Zmija
Četvorokrvni fortunešnjak oko Novogodišnje noći nema nikakve veze sa detelom, što je zapravo madona iz Meksika. Četiri listova u obliku srca zatvorena su u oblačnom vremenu i noću. Kao i druga repa, može se jediti. Njegov prijatno kiseli ukus je odličan sastojak salata.

2. Srećni bambus
Sreća bambusa, koja je zapravo drakonska sorta, ne donosi samo novac, već i sreću u stan. Bilo u zemlji ili u vodi.

3. Pozsgafa
Drvo pozzami, takođe zvano drvo novca, veoma je zahvalno i zapanjujuće biljke. Njegovi tamno zeleni listovi jabuke zadržavaju vodu dugo vremena. Ako smo srećni, možemo vam zahvaliti sa mnom sitnih belih cvijeća. On je zadovoljan malim zalivanjem i voli sunce. Njegova razmnožavanje je jednostavno, slomljene male grane prelaze u zemlju i ubrzo ponovo oživljavaju.

4. Gomila pranja novca
Poreklom iz fabrike Zapadna Indija i Južna Amerika ima svoje ime kaže, stan postavljen ispravno mesto, donose novac u kuću. Srednje svetlo, umereno navodnjavanje. Najveća prednost je u tome što nema bolesti ili štetočina.

5. Jastuk
Guste grančice sa malim listovima dolaze iz južnih regiona Evrope, Korzike, Sardinije i Elbe. Zbog svojih grubih, sitnih, malih novčića, pogodno je za novac i imovinu.

6. Sobni ciklam
Ciklama u sobi je popularna zimska kultura. Novac se može pozdraviti iz okruglih slova. Ne volite preplavljujuće, želite hladno i čisto mesto.

7. Afričko nasilje
Afričko nasilje, ili što se mnogi od njih nazivaju magičnim silama uspravne ljubičice, takođe su u zaobljenim listovima. Potrebno je mnogo svetla, topline i vlage. Uvek držite tlo malo vlažno.

Koralni cvet
Zahvaljujući lišću i cvetu koralnog cveta sa Madagaskara. Lagani, dobro provetreni za suv vazduh, izbegavajte preplavljenje.

9. Divlja guska
Divlji kokos iz Centralne i Južne Amerike postao je poznat kao proizvođač novca. Sve ovo je zbog činjenice da je vrtić počeo uzgajivati tri vlakna veoma sjajne biljke. Spektakularne biljke su ubrzo postale bogate, pa je nazvao drvo koje stvara novac. U svom domu, on takođe donosi cveće i kakao-kosu seme, ali to ustvari nije tačno kod kuće. Neprimerna biljka, voli svetlost, umjereno zalijepljena.

10. Maternji jezik (Sansevieria)
Veruje se da je maternji jezik biljka mudrosti, bogatstva, sreće i uspeha. Vrlo neprofitabilno. Dovoljno je za vodu dve nedelje. Ona voli svetla, živi u stambenom imanju. Ako nemate nista drugo, ali bez potrebe da to uradite, sigurno cete imati zadovoljstvo vrtlarstva.

Da li verujemo u čudesnu moć biljaka ili ne, vrijedi držati biljku u kući i na radnom mestu. Ako žudeo bogatstvo nije to, prečistača vazduha i ovlaživača bi njihovi efekti doprinose za naše zdravlje, dobro raspoloženje. Pored toga što su zaslepljujući i kućni, povećavaju kvalitet vazduha i pružaju mir. I oni su već doprineli malom koraku ka našoj sreći.

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa