Rezbarenje, suša tolerantna i sanjarenje lepote

Posted in Uncategorized

Rezbarenje, suša tolerantna i sanjarenje lepote

King of the nenametljive rok stonecrop sočan biljaka u vrtu, balkon, krov, šuplje stablo koje je, u skoro svim izgleda dobro. Toleriše suvoće, ne zahteva nikakvu vrstu nege. to daje osećaj postignuća mladom hortikulture su idealan dodatak svojoj lepoti.

Za razliku od imena kovirozsanak ništa sa ružama. Nakon što je obrazac je bio divan ruža sufiks, baš kao i lokvanja i tuberoze.

Suše-tolerantni biljaka stonecrop, koji se nazivaju i sočna uključuju duž kaktusa i varjuhajakkal. Rimljani i Grci pripisali su joj čudo. To je trebalo da štiti kuću od groma, takođe je nazvan Jovis Barb, ie Jupiter je brada. Jupiter je bio nebo, kišu, sneg i vladara groma, državu i glava porodice bogova.

okolne mediteranskim planinskim padinama dolazi iz stenovitih, Sun-palube. Zbog otpornost prema suši neuspeha i potreba danas gotovo svuda u svetu možemo ga upoznam.

Debljine, pogodan za skladištenje vode ostavlja zelene do ljubičaste, oni mogu uključivati crvenu boju na traci. Cvetovi u grupama, na vrhu rastuće cvetnog stabla, ukrašene u roze, žute ili bele. Nakon cvetanja, majka biljka u sredini je uglavnom mrtva.

Ona toleriše sušnim periodima, ali se brzo razvija i raste, dobićete dovoljnu količinu vode. Međutim, Protect stajaće vode, jer ne može da podnese.

Za većinu vrsta nove male biljke raste na malim motivima. Najlakše gaji u ovim malim viticama odvajanja i sadnja. Najbolje vreme za sadnju je početak i sredina leta.

Postoji nekoliko tipova. Najpoznatiji tip može da ostane u bašti, na balkonu mraza tolerantan, tokom cele godine. Ni potrebe ni za zalivanje.

Međutim, neke sorte ne toleriše mraz, zimski vrt sobu ili 5-8 stepeni u vrednosti od njih teleltetni.

iskoristivši svoje bogatstvo i boje može stvoriti uzbudljiv i trendi sa njima za sadnju. Čuvaj se, međutim, da se biljnih sorti sa istim potrebama. Nemojte mešati inje tolerantne sorte su uspavane i zahteva jer fagiturok iznutra, spolja teleltetendok je osuđen.

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa