Ovo je bila karnevalska proslava 2018. godine

Posted in Uncategorized

Ovo je bila karnevalska proslava 2018. godine

Više od 700.000 cvetova vlakana ikada su ukrašavale 16 cvjetnih automobila na Debrecinovom karnevalu cvijeća 20. augusta 2018. U sunčevom suncu, karnevalska vožnja koja je pratila dva hiljada izvođača bila je još briljantnija i spektakularnija.

Prema tradiciji, kurs je vodila mađarska kruna, a zatim zajednički automobil Debrecena i Nagivarada. Sledeća su takmičenja koja su učestvovala na takmičenju.

Pored cvijeća, ove godine su i mađarske i strane narodne plesne grupe uživale veliku popularnost.

Da se ​​vratimo na cveće za nekoliko reči. Takođe je bio i cvjećar iznenađenja, ovogodišnji automobilski automobil u Debrecenu zoološkom vrtu. Sastav je opisao primerak sibirskih tigrova sa petostrukom uvećanjem dužine 14 metara. U Debrecenu od 1973. godine drže tigre, a karavan je takođe skrenuo pažnju na činjenicu da su sibirski tigri ugrožene vrste.

U glasanju publike, automobil grupe Krones osvojio je prvu nagradu. Grupa Krones je ove godine započela svoj novi pogon u Debrecenu. Kompanija, pored Nemačke, proizvodi i proizvodnu halu u Debrecenu. Sastav predstavlja sjajnu i prosperitetnu međunarodnu saradnju i raznovrsnost karijere.

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa