U Meksiku su cvetne podloge u Briselu peneće

Posted in Uncategorized

U Meksiku su cvetne podloge u Briselu peneće

Na najljepšem glavnom trgu na svijetu, Grand Place u Briselu, cvijeće je ponovo vodilo četiri dana. Sastav od 1.800 kvadratnih metara ukrašen meksičkim motivima može se videti od 16. do 19. avgusta 2018. godine.

Ove godine, dvadeset i jedan puta, cveće je ukrašeno glavnim trgom belgijske prestonice. Prvi cvetni tepih je bio “tkani” 1971. godine. Od tada je postala redovna iu poslednjih nekoliko godina, svake dve godine u svake par godina, svemirske kocke bacaju u avgustu. Svake godine kultura druge zemlje daje inspiraciju velikoj dekoraciji.

2018. godine, tepih je ponuđen Guanahuatu, jednom od meksičkih regiona, koji ima posebno bogatu cvetnu kulturu i tradicije. Grafički umetnik Ana Rosa Aguilar iz Meksika napravila je 120 dobrovoljaca za manje od 4 sata čineći spektakularan spektakl. U tepihu 77 mk 24 m korišćeno je oko 1 milion begonije i dahije.

Pratila je srećnu veb kameru. Dekoracija je počela u 8 sati ujutru. Nažalost, server je bio konstantno preopterećen. Popodne, slika se pojavila na trenutak, tako da sam mogao napraviti rezervnu kopiju slike fotoaparata.

Start typing and press Enter to search

Moja korpa