O nama

cvecara tim 2Dobro došli u MojaCvećara – Vodeću online cvećaru u SRB, koja nudi najviši kvalitet cveća iz celog sveta po odličnom cenama.  Svi buketi i cvetni aranzmani MojaCvećara-e nisu samo prelepi i sveži, već po veoma pristupacnim cenama i velike vrednosti – kakvo cveće i treba da bude.

Verujemo da je cveće u SRB precenjeno predugo vremena i da su ljubitelji cveća u SRB ne dobijaju ono što zaslužuju u pogledu kvaliteta cveća i buketa. Verujemo da smo mi u MojaCvećara-i drugačiji zato sto eliminišemo sve posrednike koji oduzimaju vreme i dodaju cenu Vašem cveću, i zato što težimo da klijentima obezbedimo najbolju uslugu u svakom pogledu.

Prema tome, kada kupujete MojaCvećara buket, cveće će stići do Vas i da primaoca nekoliko dana svežije nego kod skoro svake druge cvećare u SRB.  I još, nećete imati utisak da ste preplatili cveće koje ste naručili.

Naša misija i naš tim

MojaCvećara je osnovana početkom 2006., kada smo odlučili da nam je dosta nivoa usluge i kvaliteta proizvoda online cvećara koje su postojale u tom trenutku i da je vreme da neko pokuša da poboljša sve to. Naša misija je da obezbedimo svojim klijentima odličan kvalitet po fer cenama (fer prema klijentu, fer prema nama i fer prema uzgajivaču), uz prvoklasnu uslugu i potpunom fokusiranošću na detalje. Ukoliko uspemo u ovome, verujemo da ćemo usrećiti i pošiljaoca i primaoca, kao i nas same.

Naš tim ima veliko iskustvo u svetu ćveća i isporuke istog, a naš sajt su kreirali vrhunski stručnjaci. Nadamo se da vam se dopada. Konstantno pokušavamo da unapredimo sajt i svoje usluge, da bismo mogli ponuditi najbolje svojim klijentima. Imamo nekoliko ideja za nove opcije i proizvode za koje smatramo da će se dopasti našim klijentima ali bismo želeli da čujemo i vaše ideje i razmišljanja, nemojte se stideti da nam ih izložite:  info@cvecara.co.rs !

Naš tim:

nas tim cvecare

Priključite se timu

Tražite novi posao? Možda treba da se priključite MojaCvećara-i. Naši zaposleni dele želju da prvenstveno udovolje klijentima,  pruže najbolju uslugu i budu inovativni. Ovo zahteva mnogo truda i predanosti našeg tima. Naša radna atmosfera je pozitivna, zabavna i motivišuća; mi smo zabavni ali i profesionalni. Svesni smo da je osnov svega predanost i umeće naših zaposlenih i da ćemo ići samo napred. Ukoliko ste zainteresovani da se priključite našem timu, pošaljite nam Vašu radnu biografiju.

Kako je biti cveće u MojaCvećara-i?

Život je sladak za cveće u MojaCvecara-i. Nabavlja se, priprema i isporučuje u SRB u roku od 24 sati od kada je posećeno. Kada cveće stigne u MojaCvećara magacin ponovo se stavljaju u odgovarajuće uslove, naši cvećari rade magične stvari sa njima i ono se šalje našim klijentima čim je pripremljeno za slanje.

Većina se buketa nalazi danima u zagrejanim cvećarama pre nego što se prodaju, i cveće nije ni približno toliko lepo i dugotrajnu u vazi kao naše. Kako radimo sve tako brzo?

Pošto mi nabavljamo cveće direktno od uzgajivača i izbegavamo sve posrednike, skladištenje se svodi na minimum i naši klijenti dobijaju najbolje cveće. Garantovano.

MojaCvećara buket možete vrlo lako dobiti od našeg vozača za manje od 40 sati od kada je cveće još bilo u zemlji i raslo. Dosta često cveće nabavljamo po jako povoljnim cenama. U ovakvim slučajevima, ovu uštedu prenosimo i na naše klijente u vidu posebnih ponuda, putem email-a ili SMS-a (na Vaš mobilni). Putem našim email newsletter-a obaveštavamo Vas i novim odličnim opcijama i obezbedjujemo informacije iz sveta ćvećarstva. Ono što ne radimo je slanje spam pošte korisnicima.

Politika isporuke MojaCvećara-e

Za narudžbine u širem području Beograda naš vozač će Vam dostaviti cveće lično.

Za narudžbine van Beograda, Vaše cveće će biti pažljivo upakovano u naše snažne kutije za cveće, zajedno sa svojom zaštitom u toku transporta i hranom, i poslato od strane našeg dostavljača.

 MojaCvecara radnja
Brankov Most 35, 11000 Beograd:

cvecara beograd

cvecara novi beograd

cvecare u beogradu

dostava cveca beograd

 MojaCvecara radnja
Vase Stajića 7, 21000 Novi Sad:

cvecara novi sad

dostava cveca novi sad

radnja

isporuka cveca

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da pogledajte našu “Pitanja” sekciju, pozovete nas na broj +381 64 183 97 88
ili nam pošaljete email na info@mojacvecara.com.

mapa

 

Centrala tel: +381 64 02-50-127
Viber: +381 66 51-31-873

Whatsapp: +381 64 02-50-127

E-mail: info@cvecara.co.rs
Kontakt tel: +381 64 183-97-88
Radno Vreme: 07:00 – 22:00 (svaki dan)

 

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 51.
81102 Podgorica, Crna Gora

 

Radićeva 61.
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 

Slavonska Avenija 115.
10040 Zagreb, Hrvatska

 

Bulevar Partizanski Odredi 72.
1000 Skopje, Makedonija

 

 

 

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa