Dendrobijum je tajna cvetanja plemenitih orhideja

Posted in Uncategorized

Dendrobijum je tajna cvetanja plemenitih orhideja

Dendrobium plemenito, istaknuto divlje svinje, jedna je od omiljenih orhideja. Ne treba ga zameniti sa orhidejom Dendrobium phalaenopsis, jer se njena skrb značajno razlikuje. Dok Dendrobium phalaenopsisnal pozicioniran svetlo zeleno ostavlja dve strane debelom vratila, sklon drškom od vrha se zaokružuje na podlogu više cveće cveta stabljike, dok su Dendrobium Nobile cveće desno, levo otvoren za liniju iz lišća u sijalicu ili dnu balasta do vrha.

Dendrobes su hakirani od strane mnogih mačaka. Međutim, Mari Vadadi sa našim čitaocima završava sa uspehom u garantovanju njene nege. Važno je napomenuti da je savet ne važi za sve dendrobiumra, samo Dendrobium nobile na uspešno raste u savetu ispod.

“Briga o dendrobijskom plemiću može biti uspješna, ali mora se, na primjer, tretirati različito. leptir. Samo držite one koji imaju hladnije sobe, hodnike ili mogu nešto učiniti u leto za nešto drugo.

Postoje mnoge potrebe u letnjem svetlu (ali ujutru i popodne sunce izloženi samo!), Jer onda raste nova bulbakat koji će biti jača i napreduje. Stari takođe mogu donijeti cvijeće, ali ne toliko bogate. Sijalice ne treba prekinuti jer služe kao hranivo za biljku.

Mora se koristiti i češće od trava-roachida, i ne sme da osuši svoje korijene. kora mediji u prodavnici, pomešan sa mnogo kokuszrosttal, ove nedelje bi trebalo da csorgatni vodu, a zatim izliti ispod njega. Ako je vrh medija osušen, vredi se odrediti cene. Ispod toga, mora se ispariti oko nje, tako da je cvecenje kasnije bogatije.

Tapozas: veoma je važno da u periodu rasta do sijalica da raste, sa nitrogendus, koji zelene biljke (orhideje pola obim hrane trebalo da bude kao i druge biljke preporučujemo !!!) ishrana treba da bude ojačana. (Za normalno cvetanje zima, npr. Oko 03-06 meseci.)

Ako lep veliki, jak sijalica, cvetanje može poboljšati kalijum, fosfor ishrana bogata (.. Takva gustina pola muskatlitap) Ovo bi trebalo da bude dolazak hladnog perioda. (07-11. Oko meseci ..) treba ostaviti na otvorenom do noći mraz postavlja u, zbog bogatog noćnog cvetanje temperature ispod 12 stepeni C za 2-3 meseca bi trebalo da, ili izloženost hladno.

Kada izađe, ostatak vremena dolazi u hladnijoj sobi: KADA VODA ZA KUPU NIJE BESPLATNA! NE MORAJU PREPOZNATI!

Posle 2-3 meseca, pupoljci će se pojaviti u listovima, koji će morati da čekaju cca. 1,5 centima, jer ako počnemo da potresemo pred vremenom, pupoljci neće biti cvijeće, već male pile. Zatim, do kraja cvetanja treba samo da vode jednom nedeljno atcsurgatva medija, datih ispod njega. Zatim, ako se nove sijalice otvore i raspadaju, napajanje počinje s prednje strane.

U leto, možete ga čak držati izvan mjesta gdje padne jutro ili padajući dan. Potrebno mu je puno svetlosti, pločice treba da budu šljunak / granule na krevetu zimi i leti, uvek je isparavanje vode, ali je dno lonca ne dostigne. Ako imate tamo, budite oprezni, jer oni vole puževe i teško ih se otarasi ako nadjemo pot!

Može da se zaustavi na kontinuiranoj bulbakat do 3 štapićem ubo povezan na i pregled, da su upisana u sijalicu. Kako je vreme hladi, smanjuju zalivanje, ušao u prednji mrazevi ohladi, svetao mesto (stepenište) i kap vode neće biti u oktobru, ali ispod njega ispariti. Kada se pojavljuju pupoljci, Oni su oko 1 centa, započeti zalivanje i dovesti ih na normalnu sobnu temperaturu. Ako nam je žao žedan pre nego što mu damo vodu, pupoljci će biti pašnjaci a ne cvijeće.

Starih ćelavih sijalica ne treba prekinuti jer služe kao nutricionisti za manje. U suprotnom, logično je brinuti o tome kada se male pacove, bulbas razbijaju, žele rasti, hraniti, voditi, osvetiti za njih. Ako su porasli, oni su ojačani, onda može doći od jeseni jeseni. ”

Puno vam hvala za korisni savjet Meri Vadadi!

Takođe ćete pronaći dendrodijum orhideje na izložbi orhideje od 9. do 12. novembra 2017. godine.

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa