Božićni ukras dekoracija korak po korak

Posted in Uncategorized

Božićni ukras dekoracija korak po korak

Za dobro porodične kuće i vrta dizajniran oko da postoje neke biljke tokom cele godine, koji mogu da se koriste za dekorativne svrhe. Uređivanjem suvih grana, šarenih bobica i zimzelenih vrsta, možemo napraviti divne Božićne dekoracije.

Rein Tunde mi je sa fotografijama pokazao da je napravio Božićnu dekoraciju za ulaz na ulaz. “Konačno, dekoracija za ulazna vrata je takođe završena. Izrađeno je kao Luca stolica, dvodnevni materijal je dostupan. Ali sam samo došao do kraja. 🙂 ”

Za dekoraciju bašte, veoma je važno da je dovoljno visok, jer je to samo tako. Može se napraviti u lepoj postrojenju za zaštitu od zamrzavanja ili kada je Tunde stvorio cvetni lonac.

Postavljanje visokih grana
Prvo, obezbedite visinu kompozicije sa visokim suvim granama. Prirodna ili bela obojena grane pružaju veoma dobru osnovu.

Caption of Evergreens
Postavite zimzelene uglove na dno lonca ili lonca. Ako je moguće, mnoge biljke (bor, jele, lažno čempres, Thuja, tisa, Holi, Mahonia, sitne kleka, itd), upotreba različitih nijansi zelene boje je veoma dobro međusobno dopunjuju i pružaju veoma dobar utisak.

Ne žali se zelenima, biće samo lepo ako ne spasimo materijal. Nemojte se plašiti prenatrpanosti, zračnost i labavost sastava će biti osigurani visokim granama.

Ubacite bobice
Crvene crvene boje pokazuju najbolje, ali možemo staviti sneg, ptičaste pupoljke ili vatru.

Učitavanje ukrasnih predmeta
Nastojite za jednostavnost. Nemojte preterati ukras. Jednobojna traka za usklađivanje, neke dodatne opreme na prirodnoj osnovi npr. veće posude, jabuke itd., poboljšava ukupnu sliku, ali to ne čini česnom.

Veliki posao je učinjen, treba ga staviti samo na krajnje mesto, a gosti mogu doći da ga cenimo.

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa