Odlučili smo: pustite trava da pobegne, budite snežaka!

Posted in Uncategorized

Odlučili smo: pustite trava da pobegne, budite snežaka!

Snježnik nasuprot lepoj temi travnjaka je prilično velika luka. Cafeblog je izabran kao blog dana, ali čitaoci su bili prilično podeljeni. Zatim je stvorio zdrav razum, blistave oči blistavog deteta i snežaka.

Nekako, u onim danima kada imamo šansu da gradimo snijegima i uživamo u snežnoj bašti, nikada nisam razmišljao o spašavanju trava. I izvini, Eva, ali onda to neće biti moja prva misao …

Umesto toga, oni dolaze iz sećanja iz detinjstva futkosasrol snegu, Snovball bitke i šargarepe nosa i očiju uglja sneg ljudi. Felsejlenek su dani kada smo stavili na stranu svakodnevne probleme koje smo postali dete ponovo kao odraslu osobu i odustane od grudva valjane da ustane veliki posao.

Bilo bi šteta ostaviti se iz srećnih, glamuroznih trenutaka dana, da bi imala lijepu travu u leto. U jednoj od godišnjih doba, trava nije nedodirljiv ukras u našim očima, mi samo brinemo o izgledu. Trava, kao i mi u ostatku vrta, služi naše opuštanje i blagostanje. I kako se osećati dobro kad smo u bilo čemu ograničeni?

Nikada neću zaboraviti ploče u Sidnejskim parkovima sa frazom “Slobodna za Firt”. Za mene ovo je prava sloboda. I to je prava trava koja se može smiriti ili samo izgraditi snežaka.

Bio sam radoznao o mišljenju čitalaca, pa sam počeo da glasaju raširene balkona i bašte Facebook grupi.

Rezultat me ne iznenađuje superciliousli (90% -10% opseg) osvojila je Sneško Belić protiv trave. Nekoliko ljudi je čak obrazložilo svoju odluku.

“Porodica ima jasan izbor za snijeg. Moraš to da uradiš kada ima sneg i zabavljaš se s njim kad konačno pada! Nikada ne vraćaju prilika, trava može da se uzme kasnije, u redu, naročito da postoje vrtovi szerek.🙂A je za nas, ne samo da mu se dive na fotografijama. Deca raste, odrasta, i zidovi snježaka daju život zajedničkim iskustvima. Ne postoji divan travnjak koji bi ih zamijenio. ”

“Zgrada snježnog smeha će se pominjati u poslednjih 20 godina. “Biće to srećno pamćenje.”

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa