Zimske vežbe za orhideje da cvetaju

Posted in Uncategorized

Zimske vežbe za orhideje da cvetaju

Great Juco2018. Nedelja, 4. februar Komentari (0) Print185
Orhideje svojom posebno lepom cveću zimu. Iako nisu veoma zahtevne biljke, ipak je moguće da će najlepši razvijaci početi da se osuše i padaju. Ali sada je gotovo do gume! Praksa čitača sprečava neželjeni proces.

U ordinaciji Orchidea, nekoliko puta smo pročitali savjet Meri Vadadija, a sada ona deli svoja iskustva s slaninom.

“Dnevno čitanje da su žuti pred vremenom, pupoljci padaju, iako” sve “dobija našu falaenopsis, navodno …

Ja sam bio član nekih orhidejskih grupa oko tri godine, uglavnom zbog saveta onih koji su više kompetentni od mene (sa kojima sam kršten poniznošću), jedva imam prijatelje.

svetlo

-Telen uživanja u suncu većini dana (na soba okrenuto prema jugu) one u prozoru u zoru na njih više nije huzkodok roletne, zavese, tamne, jer im treba sve bogate svetlosne sati!
– Nakon vrlo sunčanog dana, ako duži, vlažni, mrakajući period traje nedeljama, to može biti kapljica pupka, jer se to iznenada može videti kao promena svetlosti. (Ali čak i ako slučajno zaboravite nekoga da povuče hlad!)
Može se koristiti sa rasvjetnom lampom za biljke, prošle godine sam kupio sijalicu za rasvetu i koristila je u ravnoj podnoj lampi ako je potrebno.
(Orhideje su veliki preživeli, znam farmera sa leti i zimi živi na suncu u phal, to je nedeljni potapanja potrebno tapozas, ali nema ovlaživanje, itd, ali lepo cvet, razvija ogroman. To je onaj koji oštećena razaranje jedna od toplote iz radijatora, a ponekad i lišće ljeta kada je list u staklu. Istina cvijeće odlazi ranije, ali ovogodišnje cvetanje će nadoknaditi sve.)

Fluktuacije toplote-vlaženje
Ventilaciju, vrata – otvara prozor kada se koristi ventilator, nadole, nagnut iz tople ploče topao vazduh najčešće koristi javljaju, to je, promene u temperaturi koja čini dnevne potrebe za svaku sobu živ, ali možemo regulisati neke praktikaval promene, samo malo treba obratiti posebnu pažnju su. (Nažalost, vrući vazduh još uvek može da šokira biljku, tako da će biti uništen nakon pada njegovih listova.)

Postoji nekontrolisano centralno grejanje, radijator je najtopliji kada je najhladniji, tako da oštrina svakog efekta mora biti smanjena, hladna i topla.
-Oprostio sam prozor sa policom, tako da je lako postaviti dva bela cveta u dva reda dubina, koja uvek imaju vodu. Oni imaju falaenopsis u loncima.
– Ja stavljam peškiri za peškire na lonacima na lonacima i ja ih vlažim dva puta dnevno. Zato blokiraju tok vrućeg vazduha i vlažu ga. To je ružno, ali korisno.

-Kada se iznenada naglo hladi vazduh, povlačim zavjesu u hladni vazduh, ovo će ga preusmeriti sa orhideja na hladno u vazduhu, postepeno stiže do mojih biljaka. Zanimljivo je da ih hladno ne mogu oštetiti, već iznenadnim promjenama.
Naravno, pre zalivanja ne vodim, ne prskam!
– U takvom prozoru gde nema zavjesa za zavese, istom namenom služi i tanki muslin u ventilaciji.

štetočine
-Štetke su vidljive i tragovi njihovog usisavanja i žvakanja. One se mogu identifikovati ili iz mreže ili se može tražiti pomoć od iskusnih.
-Ragacsos kapi ne dolaze uvek sa vašima, na leveltovekben, lišće, cveće ne vide štit – ili vunenu vaške, kapljice mogu biti oliasmitol takođe ne moraju da čuvaju protiv je: neujednačen zalivanje, tapozastol dobro.
Ako uši ili bilo koje drugo čudovište usija naše omiljene stvari, pored prskanja, najbolje je oprati i oprati: police, prozore, zavese!
– Mali insekti poput muslina su paunovi. Lako ih je lako odlagati na jednostavan način: svaka biljka u prostoriji mora pustiti da se površina medijuma suši, odnosno da nije neophodno da se konstantno zadržava vodu od svega što se može smatrati životnim prostorom.

Tapozas
Zima imam veliki cvet jer je u zimskom periodu najviše sunca, zbog zimske kiše, tako da je u zimi,
sa cvijećem dok se cvijet ne otvori.
-Zašto očigledno raste svoje korenje i lišće, dobija hranu.

transplantacija
“Ako kupim novu biljku i imam pečurke na bazi, onda ga posadim i ono što se izgleda odgodilo posle transplantacije.
“Ako je tvoj koren potreban za razvoj i snagu, onda ću staviti transparentan lonac u posudu i staviti ga što brže moguće.

Orchideainknak držanja unutar potpuno poremetiti prirodni otvorenom tradicionalne ciklusa, tako prepoznavanju njihovih potreba da ga dodirnete, da pomogne da ostane zdrav u njihovim životima, dajući radost da se razvijaju za mnoge od njihovih vlasnika.

Ovo funkcionira uprkos činjenici da je “upitno, može se dovesti u pitanje, na nekoliko mesta je jako kontradiktorno, pogrešno je uzrokovano uzročnim odnosima, osnovnim fitopoetskim pitanjima nikome nije poznato ko je to napisao.” To je slučaj, ali istina je da sam bio obučen ili još uvijek obučen vrtlarima koji kažu nešto dobro o tome šta je sjajno za mene i mnoge ljude u praksi, u uslovima u kući. Iskustvo je pokazalo da se u slučaju biljnog života “terenska” praksa koja se može koristiti kod kuće vrijedi više od naučnih saznanja dostupnih u laboratorijskim uslovima. Ovo je. 🙂 “

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa