Pronađite savete za početne orhideje

Posted in Uncategorized

Pronađite savete za početne orhideje

Uspeh ili neuspjeh prve orhideje u velikoj meri određuje da li ćemo biti srećni da dobijemo više primeraka. Nepotrebno obavlja mnoge orhideje u smeće, jer je neiskusan vlasnik neguje kao i svaki drugi usev. Još jedan čest razlog za neuspeh je da je početnik orhideja ne zna jednostavan trik da mala lepotica se radovali i prošao je kroz dugi život. Da vidimo šta treba uraditi za trajno cvetanje i život orhideje!

“Dobrodošli svi! Kao početnik (vrlo novinar) cvetnog držača želio bih zatražiti pomoć. Moj muž je dobio ovu orhideju. Ono što znam je da ne može biti vode ispod nje. Koliko često treba da je prskašem i kako? Onaj prozor od 10 do oko 4 popodne ga pecite na suncu, kada nemam sneg 😀 🙁. Hvala vam na pomoći! ”

Obično su odgovori ponavljani, najsloženiji i odgovor je dala Mari Vadadi.

“Prvo, uzmi celu stvar. E. Otpustite saksije stoje vodu u lonac i ostaviti da odstoji 1-2 sata, a zatim izlijte vodu i csepegtesd pot. Ne radi to u večernjim časovima, važno je da ne ostaneš mokar s vodom bilo gde. Zatim izdvojili keregdarabkakat i baze gde su koreni pokrenut u kotorj nežno prstom, da je mala pločica u obliku, u početku navijamo za mnoge mahovine, u okruženju plastične korpe.

Usred toga, tu je mahovska patka koja treba ukloniti.


Ako ne postoji mongrel vrlo dobar. Ako imate, potrebno je da se podigne cserepebol Orhideja, lerazogatni o keregdarabkakat dole iz baze mahovine čvora, presekli koš sa makazama. Ako je ovo ostavljeno u njemu, čitava biljka može početi da rotira od konstantne vlage. Ako su bile bastone u mahovinu, onda ih vratite nazad. Pošto se vratio u koru, lagano gurnu natrag u šipki da ne biste oštetili korenje.

Ako lijepim zdravim korenima, stavi biljku unazad pažljivo kako ne bi snap u korenima, kore i rasprši ih pozadi. Ako imate svoje gline granate kući, takođe možete ići na medijum pranjem.

Ako je veoma toplo ispod radijatora neće biti dobro mesto iznad orhideja, jer to može da tople termalne šok podizanja vazduha. Ja tvist imam rok odbor protiv tog i siguran plasman originalne plastične platformu, koja se prostire preko radijatora i štiti malo orchideaimat na platformu.

Plivate na cvetnim loncima, ovo su moji lonci u loncima. Tavfutesnel potapanja 10-14 dnevno (kaspokat punog za vodu), ovo će biti tamo gde sve lonce, koren postaje beličasta ezustosse. Od lonaca uvek vodim vodu veoma pažljivo. Čak ste i isparili na radijatoru.

Ako se koriste biljke za zimu na suncu, ne treba da štiti, sakriti, komad zajedno, ne padnete cveće, ali se ispari oko njih. Morate natopiti kad su svi koreni belki-srebrni.

Pažljivo vežba ne boli da ne se koreni ne vodi vrh rupe izbušene u stranu pločica, bolje ventilacijom iz korena. “

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa