Cvetni program za mart

Posted in Uncategorized

Cvetni program za mart

Ne moramo da ostanemo bez cveća, čak i ako je priroda u roku od 2-3 nedelje i vreme ne dozvoljava vrtlarstvo. Na proleće se povećava i broj cvetnih programa. Možemo da se divimo na dve orhideje na dve emisije, ali ćemo se upoznati sa ovogodišnjim baštom ili trendovima na balkonu. Ne propustite šetnju prirode. Pokazaću vam najbolje programe za koje biste trebali ići.

Izložba Orchidea u Vajdahuniad-u od 15. do 18. marta 2018
Tradicionalna prolećna orhideja izložba, uz uobičajenu visokokvalitetnu i lepu retkost, čeka posjetitelje četiri dana. Glamurozne orhideje domaćih i međunarodnih kolekcionara dodatno su poboljšane predivnim okruženjem. Izložba orhideja je povezana sa pravim porodičnim programskim sajmom kako bismo odmah dobili najnovije ljepote.


Zdravo, Proljeće – Mala tržnica, Anker’t Budimpešta – 25. marta 2018. 10.00-16.00
Proleće napravite matinej i zamena semena će biti na maloprodajnom tržištu. Tržišni vrtlarci, biljke, gastronomski i prirodni dizajnerski entuzijasti i njihova zajednička osnova nude uzbudljive programe i šoping mogućnosti.

Gardenekpo i festival Orchidea, Budimpešta Sportarena – 23-25 ​​marta 2018
najveći trend u vrt i lifestile izložbe Mađarske, Garden Ekspo, 11. put u bašti čeka prijatelje svežih ideja da se obezbedi inspiraciju za stvaranje svoju idealnu baštu. Festival Orchidea, koji se može posjetiti istom kartom, četvrti put je impresioniran navijačima orhideje.

Za više informacija posetite vvv.gardenekpo.hu gde ćete imati priliku da osvojite jedan od događaja nakon registracije.

Snovdrop Festival Alchurch Arboretum – do 22. marta 2018
Vrijedno je da do 22. marta posjetite najveću susednu sljunu u Mađarskoj. Oni koji žele da izbegnu serpentina redove i auto parking potragu vas vodi do poslednjeg otvoren Vah Vallei uskog koloseka Felcsut Puškaš Academi of the arboretumu. 2017. Odabrani divlje cveće u godini Snovdrop zapanjeni sedam vrsta (npr. Levant, Kikelet, Krimski vizantijski) i tip 24 2,5 hektara.

Prema Arboretum: “Zadovoljstvo nam je da ukaže da su postojeći sneg cveće preživeo teških vremenskih poslednjih nekoliko dana nije isto kao kontinuiranog oblasti, ali i dalje pod uslovom gozbu za oči i dušu !. Ko to može učiniti, posetite nas za miran hodnik do radosti predstojećeg ranog prolećnog vremena! ”

Szombatheli’s arboretum je pravi prolećni vrt sa pahuljicama, šansonima i čokoladama. Šareni tepih je nezaboravno iskustvo.

Mala, bela, graciozno cvijeće Spring Spring se može naći u mnogim dijelovima zemlje. Pored mora cveća u Zala županije, Somogi i da su Tormafolde Gior-Sopron Counti, posebno Csafordjanosfa ivica od najvećih susedne oblasti pahuljica.

Na kraju sam ostavio tužne vesti. Već smo dobili dosta pitanja o hitu prošle godine, najveći privatni vrt u zemlji u proleće i pretpostavljam Tulip sezona se približava, to će samo povećati. Da bih izbegao nepotrebne upite, želim da vas obavestim da ove godine vlasnik neće otvoriti baštu za širu javnost. 🙁

Molim vas, nemojte nikoga pitati za otvaranje, posjetu ili posjetu ovom mjestu, jer ne mogu da odgovorim na ova pitanja u vezi s zahtjevom vlasnika. Hvala vam na razumevanju!

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa