Ovako čitatelji Kivi-Kivi pružaju mnogo savjeta

Posted in Uncategorized

Ovako čitatelji Kivi-Kivi pružaju mnogo savjeta

Hobi vrtlarci sve više i više hrabro uzimaju biljke tokom godina. izvan godišnjaci i višegodišnjih biljaka i benepesedik vrt sa mediteranskim biljem (bugenvilije, Oleander, ljubavnih cveća, itd) i južnim voćem (limun, pomorandže, smokve, itd). Kivi nije citrusa, ali isto tako rasti, pruža neku radost u svim godišnjim dobima, da proširi repertoar vrta vredi.

Mona Mirthira iskustva nege deli multi-verzije Facebooka, šta radim sada u javnom domenu blogu, u nadi da više ljudi dobije osećaj za South China rodnom voćarstva.

“Želeo bih da vam preporučim kamen, koga poznajete samo sa brojača, ali imate baštu. 🙂

Ubrzo će Kivi cvetati sa mnom i sjećam se zadovoljstva ove divne neupućive i cvjetne biljke tokom cijele godine.

beautiful mirisne spring flovers uvek šarmantan, možete se opustiti pod velikim listovima u leto, dugo stem odbegli boje kasnu jesen da nam rekordan iznos od žetve, koja se može uživati preko zimskih meseci.

Kivi nije tropsko voće i zato što biljka dobro nosi mraz, pa bih vas hteo ohrabriti da sednete u svojoj bašti. O meni. Prošlo je 5 metara, a na jesen prinos je bio 30 kg prošle godine. Prošle godine, na žalost, mrazi su cvetali, tako da nije rastao.

Nema baš nikakve veze sa biljkom, samo se moraš brinuti o tome samo da ga isečiš i sakupljaš pred mrazima. Kivi utanero, tako da ako stavimo na toplom mestu, uskoro ćete sazreti, ako hladnjak mesto, onda sporije, pa čak i na Božić i januara može da se konzumira.

Neki saveti za brigu o vama:

važno vrsta izbora, onporzo berbe sorte, odnosno ketivarubol dva, muški (staminate) i devojčice (proizvodnja) Stem da se uzeti u obzir, onporzonak manje i manje prefinjen naravno, imam dve fabrike, a Stamen i tučak i zajedno sa baštom mi smo ga kupili, pa smo starije biljke već,
raste 1-2 metra godišnje, teško je držati u ruci, ali nije nemoguće ono što pokušavamo da vezimo,
brine o Vašem rezu, oni će nositi sledeće godine, ovogodišnji 1-metar novih pogona ako odsekao čoveka, ona neće požnjeti drvo, tako da bi bilo pravi izazov za razvoj
sadnica, klijanja reznice i mlade biljke mogu da se propagira kupovinom, semena prodavnice-kupio biljke, ali mora biti vakcinisan, reznice osvanuli su u meni kada sam jelolobotnak,
Vredi zaštititi zimi za hladnije dane nego za minus 10 stepeni. ”

Nadam se da imate raspoloženje raspoloženja i počnite kultivaciju kivija. 🙂 “

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa