Čekate i Prolećnu izložbu!

Posted in Uncategorized

Čekate i Prolećnu izložbu!

Za ljubitelje bašte, Prolećni vrt Ornamentalna izložba i sajam je opet Buđanski arboretum na Villanijoj ulici! Osim cveća, biljaka i bašte snabdevanja usluga, kulinarske delicije, prirodni dizajn izložbi, predavanja i zasadio niz zelenih programa očekuju sve koji žele pravi cvetanja prolećni vikend u gradu!

U aprilu, cveta na putu Villani na Kraljevskom Botaničke bašte, Svetog Stefana Univerzitetskog kampusa u Roial Gardens, biće ponovo održana u proleće Ukrasne Sad 2018 sajma. Na trodnevnom događaju sve će biti o cvjetovima i sve se može naći što je napravljeno od cvijeća.

Prema dugogodišnjoj tradiciji, od 20. do 22. aprila 2018 između različitih delova zemlje iz rasadnika, biljnih i cvetnih proizvođača, farmera, predstavnici gastronomije, “zoldito” očekuju preduzeća u urbanim baštovani, biljke, gurmanske hrane i širokom spektru prirodnih navijača dizajna.

Sve u prolećnom vrtu je ono što je potrebno za sadnju i cvetanje vrtova, terasa, balkona. Inspiracije, ideje za pozdrav, alatke, upotrebu i dizajn predmeta u zatvorenom, na otvorenom.

gardening dodavanjem semena, lukovica, povrće i čili sadnica, povrtarstvo, bilje, jedan, Bijenale i cveće, Perennials, balkon i dezsas biljke, orhideje, kaktusi, sukulenti, zamke insekata, egzotiku, florariumok i ugrađene ROOM zalihe, baštenski alati, dekoracije , veliki izbor posudja i lonaca će naći svog novog majstora.

Takođe možete birati između divljih i ručnih delicija, džemova, sirupa, tartufa, sorti meda ove godine. Osim cvetnih i prirodnih dizajna, nakit, prirodni kreme, kozmetika i medicinski proizvodi su skuplji za kupovinu. Pravi porodični program na svežem vazduhu, u predivnom području Budbskog arboretuma.

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa