Dobar hobist takođe uči…

Posted in Uncategorized

Dobar hobist takođe uči…

Često su mnogo “izazvani” ogrebotine od velikih vrtova. Na nekoliko mesta je mnogo teže stvarati spektakularnu, skladnu zonu. Moji čitaoci će dokazati da je ovo samo pitanje fantazije i večnog učenja i iskustva.

Mari Vadadi je stvorila prekrasan raj na sredini panela, svega 20 kvadratnih metara. Vi ste voljni da delite svoja iskustva sa drugima kako biste pomogli, inspirisali i podelili vjeru u slične oaze.

“Danas, za malu nadogradnju memorije, počeo sam da gledam svoje starije fotografije, i sa velikim zadovoljstvom, sa zadovoljstvom mogu reći da je naš krug još lepši. Očigledno je da postoji puno posla i iskustva, ali priznajem da je moje trenutno prisustvo zahvaljujući mojem članstvu u ovoj grupi (Robbing Balconies and Gardens).

Čak i 2016 slike izgleda da upropastite ono što su ključevi leta koji nije mogao da izdrži ceo sezone, to je bio vrhunac vreme u rano leto i jesen, ali tokom snimanja vidi stanje mesecima. Nisu ni šetali u okolini, jer kada su otvorili oči svojim boje i težinom, potisnuli su lepotu suptilnijih cvjetnih biljaka oko njih. Zatim je ušla Erika Sinka i njena baštica posađana višegodišnjicima mi je pružila neverovatan doprinos stvaranju lapela.

Prošle jeseni preuredio od njih u dvorištu, zasadili novih (zahvaljujući ličnim i dobila sastanci baštu te grupe!), A ove godine je pokušao vizuelni dodatak na saksijama perennials (ohrabruju becserepezett npr. Vuk Marti balkon svih vrsta baštenske biljke širenje vidika), koji se upravlja briljantno !

lonci živ i zdrav u malom ćelavog fokglove, sijalice, lišće trajnica, jesen močvarna biljke i cveće krase terase, mnogo saksija sadnog Saki. Dokle god se nešto razvija, nije spektakularna, dok je napolju u mojoj bašti je mali, onda se ispostavi pupoljak, dolaze na terasu, gusta šuma šarene romansa Dzsumbuj uradi.

Sve višegodišnje koje sam primio sa sastanaka nisu koristili samo terasu, već su pravili i nove krevete za povrće. Ne znam kako će izgledati, a onda ćemo ga videti od proleća … 🙂

Mali posudji od maslina bili su prekrasni leptiri tokom jeseni.

Godinama je to bio tako hrabar deo. Klimni štapići cvetaju na jesen, stebla su previše šarena.

Početkom 2017. godine, đubrenje je uticalo na zvončicu.

2017. Nove lokacije za phlokes. Vhats na dnu zelene macskakerites.🙂 (skupi odmaraju tamo u 5-6 kilograma sebe i zbog toga shvatiti da stavimo neki od prvih cveća! :-))

Jesen 2017. Iza bacanih foksova, među leptirnim leptirima.

Sa ove slike ne možete reći da je to žalba na panelu!

Ja sam stvorio ovog primernog dečaka za dizajniranje i registraciju blogova i Facebook grupa. Puno vam hvala Mariki Vadadi za fotografije i iskustva!

Upišite pojam za pretragu i pritisnite taster za unos

Moja korpa